Livre d’or

Écrivez un nouveau message dans le livre d’or

 
 
 
 
 
 
 

Les champs marqués avec un * sont obligatoires.
Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.
Il se pourrait que votre message n’apparaisse dans le livre d’or qu’après que nous l’ayons vérifié.
Nous nous réservons le droit de modifier, de supprimer, ou de ne pas publier les messages.
22 messages.
Koos en Erna de Amsterdam a écrit le juillet 9, 2017 à 6:49
Juli 2017 Net terug van 3 heerlijke vakantieweken in Den Hoaf. Fijn huis, prachtige tuin en bijna doorlopende theatervoorstelling van de kippen (en kuikens). Zowel aan begin als eind van onze vakantie was het erg warm; dan blijft het huis heerlijk koel en kun je op het terras in de schaduw zitten. Aanrader!
Jan van Leent en Marieke Grijpink de Berkel en Rodenrijs a écrit le mai 18, 2017 à 7:59
Wat een prachtig appartement, van alle gemakken voorzien. Een heel hartelijke ontvangst met verse eieren van de kippen die dagelijks parmantig door de tuin scharrelen. Het uitzicht is prachtig! In de tuin kun je genieten van knetterende vogels. Een fijne supermarkt in de buurt en heel veel mogelijkheden binnen handbereik: fietsen, wandelen, Maastricht, Aken, toeren met de auto of genieten van vele terrassen. De huiseigenaar is vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar. Kortom, een echte aanrader voor een verblijf, in welk seizoen dan ook. Marieke en Jan
Ruth de Eindhoven a écrit le mai 15, 2017 à 5:45
Met onze 2 dochters van 12 en 10 jaar een heerlijke week gehad bij Den Hoaf. Perfect appartement, zeer ruim, met een hele grote tuin en prachtig uitzicht. Wandelroutes starten voor het huis. Leuk zwembad in Gulpen met een hele snelle wildwaterbaan. En de dierentuin in GaiaZoo is een echte aanrader. Kortom, een plek om terug te komen!