Livre d’or

Écrivez un nouveau message dans le livre d’or

 
 
 
 
 
 
 

Les champs marqués avec un * sont obligatoires.
Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.
Il se pourrait que votre message n’apparaisse dans le livre d’or qu’après que nous l’ayons vérifié.
Nous nous réservons le droit de modifier, de supprimer, ou de ne pas publier les messages.
22 messages.
Havinga/van Amersfoort de Wageningen a écrit le avril 28, 2020 à 9:20:
Eind maart 2020 verbleven wij een weekend in den Hoaf . Het appartement was ons bekend.Tweemaal eerder waren we hier een week. Het is een geweldig ruim , verzorgd, gezellig, van alle gemakken voorzien appartement. Met uitzicht op de prachtige tuin! Op afstand in corona-tijd waren de gastvrouw en heer ook zeer vriendelijk😊 .Wij komen vast en zeker nog eens! Een aanrader.
Rob en Thera de Utrecht a écrit le mai 4, 2019 à 2:11:
April 2019. Wij zijn een week te gast geweest in Den Hoaf. En we zijn zeer tevreden over ons verblijf. Bij voorbeeld over de werkelijk enorme tuin waar je op uit ziet, waar in ook zeer decoratieve kippen rond lopen: een continue tableau vivant. Het huisje zelf is aangenaam en compleet. Het Limburgs landschap is ons, wandelaars, weer enorm bevallen. Tips voor toekomstige gasten: 1. wandel ook eens in de Voerstreek. 2. Ga eens eten in restaurant Moeder de Gans in Teuven. 3. Eet een mosterdsoep in herberg Sint Brigida in Noorbeek. Ingrid en Peter: nogmaals bedankt. Wij komen nog eens terug.
Teo en Mieke van Horssen de Alblasserdam a écrit le novembre 6, 2018 à 2:32:
We hebben een heerlijke week mogen uitrusten in jullie zeer complete vakantie woning . Een super plekje om tot rust te komen en een gezellig ingericht huis . Dank voor de gastvrijheid. We hopen dv. zeker nog een keer terug te komen. Ook het mooie landschap vanuit het huis heerlijk wandelen of fietsen. Echt een aanrader !