Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
22 entries.
Koos en Erna from Amsterdam wrote on July 9, 2017 at 6:49 pm:
Juli 2017 Net terug van 3 heerlijke vakantieweken in Den Hoaf. Fijn huis, prachtige tuin en bijna doorlopende theatervoorstelling van de kippen (en kuikens). Zowel aan begin als eind van onze vakantie was het erg warm; dan blijft het huis heerlijk koel en kun je op het terras in de schaduw zitten. Aanrader!
Jan van Leent en Marieke Grijpink from Berkel en Rodenrijs wrote on May 18, 2017 at 7:59 pm:
Wat een prachtig appartement, van alle gemakken voorzien. Een heel hartelijke ontvangst met verse eieren van de kippen die dagelijks parmantig door de tuin scharrelen. Het uitzicht is prachtig! In de tuin kun je genieten van knetterende vogels. Een fijne supermarkt in de buurt en heel veel mogelijkheden binnen handbereik: fietsen, wandelen, Maastricht, Aken, toeren met de auto of genieten van vele terrassen. De huiseigenaar is vriendelijk en gemakkelijk bereikbaar. Kortom, een echte aanrader voor een verblijf, in welk seizoen dan ook. Marieke en Jan
Ruth from Eindhoven wrote on May 15, 2017 at 5:45 pm:
Met onze 2 dochters van 12 en 10 jaar een heerlijke week gehad bij Den Hoaf. Perfect appartement, zeer ruim, met een hele grote tuin en prachtig uitzicht. Wandelroutes starten voor het huis. Leuk zwembad in Gulpen met een hele snelle wildwaterbaan. En de dierentuin in GaiaZoo is een echte aanrader. Kortom, een plek om terug te komen!