Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
22 entries.
Carolina wrote on October 3, 2016 at 4:07 pm:
In de zomervakantie hebben mijn man en ik samen met onze twee dochters (3 en 6 jaar) een heerlijke week gehad in Den Hoaf. Heerlijk (en schoon!) vakantiehuis en van alle gemakken voorzien. Ingrid en Peter zijn ontzettend gastvrij. Er was al heel veel speelgoed (zowel voor binnen als buiten), maar ze hadden ook nog speciaal een opblaasbadje geregeld. De tuin en omliggende natuur is prachtig en ik heb me erover verbaasd hoeveel leuke dingen er in de buurt zijn om te doen met kleine kinderen. Zeker een aanrader dus.
Aad en Hetty en hond Gem from Leiderdorp wrote on September 4, 2016 at 11:21 am:
Wij komen al een paar jaar een aantal keren per jaar naar Den Hoaf. Wij hebben het er altijd erg naar ons zin, huis met alles erop en eraan, schoon, prachtige tuin en altijd strijd tussen de hanen en kippen. Verheugen ons nu al weer op de volgende vakantie. Ingrid en Peter, van ons krijgen julli een dikke tien
Han,Hanny en bordercollie Lewis from Vrouwenpolder wrote on April 27, 2016 at 2:46 am:
De eerste week van oktober verbleven we, voor de tweede keer,wederom in het fantastische Denhoaf. Het was weer "thuiskomen".Ondanks het wat grijze weer hebben we volop genoten van jullie prachtige vakantiehuis en gastvrijheid. Veel gewandeld en elke dag weer in een andere kroeg.