Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
23 entries.
Rinze from Amsterdam wrote on February 24, 2017 at 9:53 pm
Een perfect appartement, voorzien van alle gemakken. Ruime slaapkamers (2), uitstekende bedden, gezellige woonkamer / keuken. Een warm welkom (met vlaai). Veel privacy. Heel mooie wandelomgeving (routes starten in de directe omgeving). Kortom: een absolute aanrader.
Carolina wrote on October 3, 2016 at 4:07 pm
In de zomervakantie hebben mijn man en ik samen met onze twee dochters (3 en 6 jaar) een heerlijke week gehad in Den Hoaf. Heerlijk (en schoon!) vakantiehuis en van alle gemakken voorzien. Ingrid en Peter zijn ontzettend gastvrij. Er was al heel veel speelgoed (zowel voor binnen als buiten), maar ze hadden ook nog speciaal een opblaasbadje geregeld. De tuin en omliggende natuur is prachtig en ik heb me erover verbaasd hoeveel leuke dingen er in de buurt zijn om te doen met kleine kinderen. Zeker een aanrader dus.
Aad en Hetty en hond Gem from Leiderdorp wrote on September 4, 2016 at 11:21 am
Wij komen al een paar jaar een aantal keren per jaar naar Den Hoaf. Wij hebben het er altijd erg naar ons zin, huis met alles erop en eraan, schoon, prachtige tuin en altijd strijd tussen de hanen en kippen. Verheugen ons nu al weer op de volgende vakantie. Ingrid en Peter, van ons krijgen julli een dikke tien