Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
22 entries.
Cees en Marion wrote on April 27, 2016 at 2:32 am
We hebben een fijne week gehad in Den Hoaf. Een prettig ruim en comfortabel vakantieappartement in een mooie, rustige en landelijke omgeving met de meer toeristische dorpjes zoals Noorbeek, Slenaken en Mechelen vlakbij in de buurt. De weergoden waren ons goed gezind dus hebben we niet alleen vanuit het huis kunnen genieten van het prachtige uitzicht maar ons ook in de zon in de tuin met een boek heerlijk kunnen ontspannen. Daarnaast hebben we ons prima vermaakt met mooie wandelingen door het heuvellandschap, een bezoek aan o.a. het net gerestaureerde kerkje van Wahlwiller en de Tefaf in Maastricht. Wij waarderen Den Hoaf om de persoonlijke kleur en zorg!
H. Ooms wrote on April 27, 2016 at 2:31 am
Een heerlijke, rustig gelegen, zeer schone en ruim opgezette vakantiewoning, voorzien van alle gemakken. Het grenst aan een mega-tuin met o.a. fruitbomen waartussen, onder het waakzaam oog van een pedante haan, een stel hennen scharrelt. Eindoordeel v/d woning? Een AANRADER!
corrie en marga from nieuwegein wrote on April 27, 2016 at 2:24 am
Net terug van een heerlijke midweek in dit prachtige vakantiehuisje. Alles even comfotabel en schoon. Prachtig uitzicht. Onze twee cairns vonden de kippen zeer spannend maar hebben zich keurig gedragen. Wij komen zeker terug.