Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
22 entries.
Wim en Jannie from Harderwijk wrote on April 27, 2016 at 2:45 am
In mei een midweek doorgebracht in Den Hoaf. Wat een prachtig huis. Gezellig ingericht en dan die prachtige tuin. Je zou er zo willen wonen. Zeer compleet voor een vakantiehuis. En met al die boeken zou je bijna hopen op slecht weer. Wij hadden mooi weer, dus veel gewandeld. Vooral rond Noorbeek. Iedere avond uit eten geweest. Aanrader is De Oude Brouwerij in Mechelen. Kortom: het was fantastisch en veel te kort. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ad van Schaik from Delft wrote on April 27, 2016 at 2:44 am
In de week van 5 tot 12 juni 2015 verbleven wij in de vakantiewoning; deze was erg naar ons zin, schoon en leuk wakker worden in de"vogeltjes"slaapkamer, mooie tuin waarin het heerlijk was met warme weer.Prachtige omgeving en gezellige eigenaren.E.e.a. nodigt uit voor een volgende keer. Tosca en Ad van Schaik.
Rob en Mariette from Driehuis wrote on April 27, 2016 at 2:43 am
Wat een heerlijke plek! Lekker ontspannen en onthaasten, in een sfeervolle accommodatie, waar het je aan niets ontbreekt, met uitzicht over de velden en kippen voor de deur. Ingrid en Peter, dank voor jullie gastvrijheid en wij komen op zeker terug. Wat ons betreft een dikke 10!