Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
23 entries.
Han,Hanny en bordercollie Lewis from Vrouwenpolder wrote on April 27, 2016 at 2:46 am
De eerste week van oktober verbleven we, voor de tweede keer,wederom in het fantastische Denhoaf. Het was weer "thuiskomen".Ondanks het wat grijze weer hebben we volop genoten van jullie prachtige vakantiehuis en gastvrijheid. Veel gewandeld en elke dag weer in een andere kroeg.
Wim en Jannie from Harderwijk wrote on April 27, 2016 at 2:45 am
In mei een midweek doorgebracht in Den Hoaf. Wat een prachtig huis. Gezellig ingericht en dan die prachtige tuin. Je zou er zo willen wonen. Zeer compleet voor een vakantiehuis. En met al die boeken zou je bijna hopen op slecht weer. Wij hadden mooi weer, dus veel gewandeld. Vooral rond Noorbeek. Iedere avond uit eten geweest. Aanrader is De Oude Brouwerij in Mechelen. Kortom: het was fantastisch en veel te kort. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ad van Schaik from Delft wrote on April 27, 2016 at 2:44 am
In de week van 5 tot 12 juni 2015 verbleven wij in de vakantiewoning; deze was erg naar ons zin, schoon en leuk wakker worden in de"vogeltjes"slaapkamer, mooie tuin waarin het heerlijk was met warme weer.Prachtige omgeving en gezellige eigenaren.E.e.a. nodigt uit voor een volgende keer. Tosca en Ad van Schaik.